STIMSON
07_Koval.jpg

South End Residence

Boston, MA

 This courtyard garden in the South End of Boston provides an immersive sanctuary that extends the intimacy and materiality of the interior living spaces outdoors. A translucent glass balcony meets the main level living spaces and provides an area for outdoor dining while allowing daylight through to the lower level living spaces and terrace beneath. Marble steps connect the upper balcony with a terrace at the lower level of the same material. A cedar slat shadow box garden fence with integral lighting encloses a garden of rich textures and seasonal interest.   Photography  Ngoc Doan

This courtyard garden in the South End of Boston provides an immersive sanctuary that extends the intimacy and materiality of the interior living spaces outdoors. A translucent glass balcony meets the main level living spaces and provides an area for outdoor dining while allowing daylight through to the lower level living spaces and terrace beneath. Marble steps connect the upper balcony with a terrace at the lower level of the same material. A cedar slat shadow box garden fence with integral lighting encloses a garden of rich textures and seasonal interest.

Photography
Ngoc Doan

07_Koval.jpg
01_Koval.jpg
02_Koval.jpg
04_Koval.jpg
05_Koval.jpg
06_Koval.jpg
08_Koval.jpg
10_Koval.jpg
11_Koval.jpg
12_Koval.jpg
15_Koval.jpg
03_Koval.jpg